Ervaar Vytal!

Vytal is een intensief coachingsprogramma met behulp van een persoonlijke coach en een complete mobiele voedingsapp.
Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Elke dag stelt de app onder begeleiding van je persoonlijk coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Iedere week heb je een contactmoment met je persoonlijke coach om te wegen en de voortgang te bespreken. Ook zal er een begin- en eindmeting plaatsvinden. Je coach zal ook een persoonlijk trainingsschema voor je samenstellen en eventueel wekelijks bijstellen.

Begin vandaag!
Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!
Plannen is ook eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 10 dagen vooruitkijken. Zet je boodschappenlijst klaar en maak daarbij een selectie voor welke dagen je boodschappen wilt doen, of laat direct thuisbezorgen!

Kies uit 800+recepten!
Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met één druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.

Vraag je coach om meer informatie en start vandaag nog!

U verliest 8-10 kilo in 10 weken!