Rennen, springen, rollen, kruipen, dansen, spelen en zingen!

Het doel van peutersport is om kinderen spelenderwijs te stimuleren in zijn of haar totale ontwikkeling. Dit wordt gedaan door middel van zang, dans, verhaal en andere speelse activiteiten. Het gaat in deze les (tenslotte) vooral om plezier maken!

De peutersport lessen worden verzorgd door een gecertificeerd peutersport docente. Zij zorgt ervoor dat alle kinderen met veel enthousiasme en op een speelse, verantwoorde manier worden vermaakt met behulp van leuke oefeningen. Hierdoor zal uw kind sneller leren en daarmee ook meer zelfvertrouwen opbouwen. Bovendien wordt ook de zelfstandigheid van uw kind ontwikkeld, doordat zij leren zich comfortabel en vrij te voelen zonder uw aanwezigheid.

Bewegen is van grote invloed op de totale ontwikkeling van een peuter. Zowel op lichamelijk, sociaal, emotioneel en verstandelijk niveau. het is dus belangrijk uw kind veel te laten bewegen, spelen en ontdekken. De lessen variëren steeds. De ene keer zetten we een compleet klim- en klauterparcours uit, de volgende les dansen en zingen we voor de spiegel. Hierdoor wordt uw kind steeds verrast en de ontwikkeling continu geprikkeld. En papa en mama? Die kunnen wachten in onze sfeervolle lounge met een heerlijk bakje koffie of thee.

Deze les is geschikt voor de leeftijdsgroep van 3 en 4 jaar.

 

peutersport

wordt gegeven op zaterdag van 09.15 - 10.00 uur

Klik hier voor het volledige lesrooster