A BEAUTIFULL BURN

Les Mills BARRE is de moderne versie van een klassieke balletles. Een krachtige workout van 30-45 minuten die zich voornamelijk op core, billen en bovenbenen concentreert. Op een elegante manier maak je gebruik van lichte plates en je eigen lichaamsgewicht voor sterke spieren en een betere houding. Deze workout is je persoonlijke time-out van het dagelijkse leven. BARRE wil change you, re-shape you!

SHAPING ELEGANCE
Les Mills BARRE vormt je lichaam op een manier waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Dat kracht ook op een sierlijke manier kan worden opgebouwd, ervaar je tijdens een BARRE workout.

Door elegantie, evenwicht en controle krijg je opnieuw waardering voor de manier waarop je jouw lichaam beweegt. Je gebruikt spieren die je anders bijna nooit gebruikt. Tijdens de workout wordt er geen gebruik gemaakt van een traditionele barre ter ondersteuning. Hierdoor ligt er extra focus op kracht en balans.

Een dans- of balletachtergrond is geen vereiste om aan deze les te kunnen deelnemen! Het programma is toegankelijk voor alle niveaus. De basis van het programma is een sterke core en een goede lichaamshouding. Vanuit daar volgen simpele maar uitdagende bewegingen. Naarmate je vaker deelneemt aan de les ga je merken dat je de bewegingen optimaal beheerst waardoor je het uiterste uit je workout kunt halen.

Wat moet je meenemen?
Draag tijden de Les Mills BARRE workout comfortabele sportkleding. De les is het best te doen op blote voeten, sokken of balletschoentjes.

Kom nu langs voor het volgen van een proefles!