Wellness Center Maassluis is een sportcentrum voor alle leeftijden. Door ons brede aanbod aan sporten en onze intensieve begeleiding hebben we voor iedere leeftijdsgroep voldoende bewegingsmogelijkheden. Bij Wellness Center Maassluis kan u op plezierige wijze én op uw eigen niveau bewegen en sporten, dit uiteraard onder de deskundige begeleiding van gecertificeerde sportdocenten, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en personal trainers. Naast de verschillende sportvormen die wij bieden, kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje koffie en genieten van onze gezellige ambiance.

Besluit u om lid te worden bij Wellness Center Maassluis dan krijgt u eerst een intake waarin uw doelstelling wordt bepaald. Graag geven wij u een goed advies betreffende uw doelstelling, sportkeuze, intensiteit en voeding. Er wordt een sportplan voor u gemaakt en u wordt intensief begeleid. Daarna maakt u vervolgafspraken met uw trainer om op afgesproken tijdstippen de voortgang te bespreken en uw trainingsschema eventueel aan te passen. Uiteraard kunt u bij alle medewerkers van Wellness Center Maassluis terecht bij eventuele vragen.

Als lid van Wellness Center Maassluis kunt u er zeker van zijn dat wij uw sporturen zo plezierig en effectief mogelijk maken!