Trainingsruimte huren?

Wellness Center Maassluis is dé plek voor elke gezondheidsprofessional! Wij bieden de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen in de week een professionele trainingsruimte van ongeveer 850 m2 te huren tegen een aantrekkelijk tarief.
Met meer dan 10 jaar ervaring in de fitnessbranche weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je klanten op een zo goed mogelijke manier van dienst te kunnen zijn. Een geschikte werkruimte is voor Personal Trainers en groepsles instructeurs dan ook van groot belang.
Bent u gediplomeerd en/of beschikt u over aantoonbare ervaring als Personal Trainer, groepsles instructeur of ZZP’er dan kunt u bij ons huren. Wij beschikken over de volgende ruimtes:

Fitnesszaal
De fitness bestaat uit verschillende ruimtes: het cardio gedeelte, functionele trainingsruimte en free weight ruimte. Wij beschikken over professionele cardio- en krachtapparatuur van Technogym.
De cardio ruimte heeft een mooi uitzicht over de waterweg en bestaat uit loopbanden, fietsen, ligfietsen, armfiets, crosstrainers, stappers, wave, vario en Helix.
In onze functionele trainingsruimte kunt u gebruik maken van losse materialen zoals kettlebells, free weights, TRX, Bosu, Kinesis One e.d.
De free weight ruimte bevind zich op de eerste verdieping.
Er is zowel een heren als een dames kleedkamer aanwezig voorzien van douches en lockers.

Groepslessen zaal
De groepslessen zaal is ruim en licht en beschikt over een mattenvloer van ongeveer 150 m2. Hierdoor is de vloer licht verend en ook geschikt voor aerobic-, dans- en andere groepslessen. Over de volle lengte van de zaal bevinden zich spiegels en één zijkant bestaat uit ramen. Er is een professionele geluidsinstallatie en headset aanwezig. Ook beschikt de zaal over een lichttheater met verschillende effecten. De zaal is voorzien van een goedwerkende airco- en verwarmingsinstallatie.

Entree
Wellness Center Maassluis heeft een gezellige ambiance door de steigerhouten entree bestaande uit een wachtruimte, lange steigerhouten stamtafel en een gezellige bar. Geniet van onze heerlijke koffie of een verfrissende sportdrank en proef de sfeer van het gezelligste sportcentrum in Maassluis en omstreken!

Voor een kleine meerprijs krijgt u een profiel met uw eigen specialisme op onze website en kunnen wij uw aangeleverde marketingsheet op onze narrowcasting tv-schermen plaatsen.
U kunt bij ons al vanaf 3 maanden all inclusive huren! De huur wordt voor aanvang van de maand in rekening gebracht middels factuur.

Bent u geïnteresseerd of mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@w-c-m.nl of onderstaande telefoonnummers.

Contactpersonen:
Hans Kleinlugtenbelt
06-51160840