De moderne fysiotherapiepraktijk van Wellness Center Maassluis heeft tevens de beschikking over alle faciliteiten van het sportcentrum. Dat betekent dat we onze cliënten alle mogelijke vormen van begeleiding en revalidatie kunnen bieden.
B&B Healthcare is de specialist op het gebied van orthopedie, revalidatie, handtherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en reguliere fysiotherapie.

Visie
B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. De visie “leven is bewegen” sluit hier direct op aan. De persoon staat bij ons centraal, er wordt samen met de patiënt gezocht naar de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens wordt er gekozen voor een actieve strategie om het bewegend functioneren te verbeteren.

Fysiotherapie
Fysiotherapie is een beroep dat zich snel ontwikkelt, B&B Healthcare loopt voorop in deze ontwikkeling. De behandeling is altijd gebaseerd op het best beschikbare wetenschappelijk bewijs.
Door deel te nemen in onderzoekstrajecten en samen te werken met de hogeschool, blijven wij betrokken bij de nieuwste wetenschappelijke inzichten en blijven wij opzoek naar innovatie.

Topsport
B&B Healthcare begeleidt verschillende teams en sportacademies in zowel de topsport als de breedtesport.
Wij bieden verschillende vormen van begeleiding aan, zoals preventie, warming-up, blessurebehandeling, krachttraining (NSCA) en begeleiding tijdens trainingen en wedstrijden. De begeleiding kan plaatsvinden op individueel niveau tot aan groepsniveau.

Revalidatie
B&B Healthcare werkt samen met orthopeden en sportartsen. Zowel preventief als postoperatief staan wij voor een actieve revalidatie. Met de uitgebreide state of the art revalidatiefaciliteiten die B&B Healthcare op elke locatie heeft, kan er optimaal gerevalideerd worden.

Specialisaties
Binnen de praktijk zijn verschillende specialisaties aanwezig waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie en hand/polsfysiotherapie. Naast deze masterspecialisaties hebben alle fysiotherapeuten binnen de praktijk een superspecialisatie zoals de enkel, de knie, de heup en/of de schouder. Dit betekent dat hij of zij ingeschakeld wordt bij complexe casuïstiek binnen een deelgebied van het lichaam.

Bereikbaarheid & openingstijden
B&B Healthcare bestaat uit zeven praktijken in Den Haag en omstreken en is van maandag t/m vrijdag telefonisch geopend tussen 7.30 uur en 22.00 uur, op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.
U kunt ons per mail bereiken via info@benbhealthcare.nl.

Kwaliteit
B&B Healthcare vindt dat kwaliteit voorop moet staan. Door middel van kwaliteitssystemen, registraties bij beroepsgroepen (KNGF en BIG), richtlijnen, protocollen en nascholingen zal B&B Healthcare de kwaliteit van de geleverde zorg borgen.
De praktijk B&B Healthcare onderscheidt zich duidelijk op het gebied van kwalitatief hoogwaardige zorg en innovatie door PLUS-praktijk te zijn. De PLUS-status behaald een praktijk wanneer deze niet alleen aan de standaard kwaliteitseisen voldoet van de beroepsvereniging, maar hierin zelf een stap verder gaat. Als extra kwaliteitseisen kunt u dan denken aan meer deskundigheid van de fysiotherapeuten, ruimere openingstijden, betere bereikbaarheid, ruime faciliteiten (trainingsapparatuur en oefenruimtes) en een hoge score op het klant-tevredenheidsonderzoek.

B&B Healthcare garandeert binnen één werkdag een afspraak te kunnen plannen.

Telefoon: 085 3011505
Email: info@benbhealthcare.nl
Web: https://benbhealthcare.nl/