01 / 12 / 2015

Food Challenge!

Afvallen dat doen we samen!                        

Wat is de 21 dagen Food Challenge?

De foodchallenge is een programma van 21 dagen waarin sport (krachttraining) en een aangepast voedingsprogramma (GEEN koolhydraten) met elkaar worden gecombineerd. Het doel is vetverbranding en bewustwording van ons eigen voedingspatroon wat in de meeste gevallen uit veel te veel koolhydraten bestaat..

Wanneer beginnen we?

Startdatum is maandag 18 januari tot en met zondag 7 februari. De Food Challenge kost voor leden € 20,- en voor niet-leden € 40,-.

Informatieavond is vrijdag 11 december om 19:00 uur! Schrijf je nu in bij de balie of stuur een mail naar info@w-c-m.nl. Ook voor niet-leden!

Waarom niet alleen voeding?

Als je koolhydraten weghaalt uit het voedingspatroon en er GEEN krachttraining bij doet gaat het lichaam de spieren afbreken in plaats van de vetten. Onze spieren houden onze stofwisseling op gang dus hoe minder spiermassa, hoe lager onze stofwisseling. Daarom is krachttraining zo belangrijk!

Welke trainingen moeten we doen?

2 keer High Interval training (GRIT, Body Pump, Crosstraining, Power Challenge) en daarnaast een cardio workout per week. Als iemand last heeft van een blessure dan maken we uiteraard een sportprogramma op maat in overleg.

 

..